Home

Met behulp van shredder en briketteerpers technieken worden afvalstromen gecreëerd die duurzaam zijn en daarnaast uitermate geschikt zijn om gerecycled te worden.

Stamach is een totaalleverancier van recyclingsystemen

Opgericht in 1985, heeft Stamach zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een internationaal werkende onderneming met veel kennis op het gebied van verkleinen, scheiden, transporteren en verdichten van afvalstromen en als specialist voor het automatisch transporteren en behandelen van spanen.

Stamach heeft naast zijn eigen producten een duurzame samenwerking met enkele gerenommeerde fabrikanten. Stamach beschikt over een eigen engineeringafdeling, waardoor wij in staat zijn om behalve standaardoplossingen ook maatwerk te leveren. Als specialist in het ontwerpen en leveren van totaaloplossingen hebben wij het vertrouwen gewonnen van veel verschillende ondernemingen, waaronder enkele grote multinationals.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid zijn binnen onze organisatie de karakteristieken van onze producten. Met een eigen servicedienst staan wij garant voor een hoge beschikbaarheid van uw machines en installaties. Indien gewenst regelen wij ook de financiering van de machines en installaties.

Contact

Wij denken graag met u mee.

  • Specialist in totaaloplossingen
  • Eigen servicedienst
  • Vraag naar onze financieringsmogelijkheden

Neem contact met ons op of bel ons direct op:

+31 (0)512 820 026

“Kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid zijn de karakteristieken van onze producten”